AFCA Forums Home
Home Search search Menu menu Not logged in - Login | Register

 Moderated by: Steve Cunningham, Stan Adams, Rod Rogers
New Topic Reply Printer Friendly
Hunter fan problem  Rate Topic 
AuthorPost
 Posted: Wed Jul 22nd, 2020 07:41 pm
  PMQuoteReply
1st Post
Dan Walters
Guest
 

Joined: Wed Nov 12th, 2014
Location:  
Status: 
Offline
Having a problem, when I tighten the head bolts the fan will not start.  If I loosen them it starts right up.  :wondering:

Attached Image (viewed 103 times):

20200722_152906.jpg

Back To Top PMQuoteReply  

 Posted: Wed Jul 22nd, 2020 07:44 pm
  PMQuoteReply
2nd Post
Stan Adams
Super Moderator


Joined: Mon Nov 14th, 2005
Location: Houston, Texas USA
Status: 
Offline
Your bearings aren't lining up for some reason. Try tapping the motor shaft with a hammer up & down & sideways. See if that aligns the bearings.

Back To Top PMQuoteReply

 Posted: Wed Jul 22nd, 2020 07:45 pm
  PMQuoteReply
3rd Post
Dan Walters
Guest
 

Joined: Wed Nov 12th, 2014
Location:  
Status: 
Offline
Will do, thanks 

Back To Top PMQuoteReply  

 Posted: Wed Jul 22nd, 2020 07:48 pm
  PMQuoteReply
4th Post
Dan Walters
Guest
 

Joined: Wed Nov 12th, 2014
Location:  
Status: 
Offline
Worked!!!!!! :clap:

Back To Top PMQuoteReply

 Posted: Wed Jul 22nd, 2020 11:38 pm
  PMQuoteReply
5th Post
Stan Adams
Super Moderator


Joined: Mon Nov 14th, 2005
Location: Houston, Texas USA
Status: 
Offline
:up::up:

Back To Top PMQuoteReply  

Current time is 08:11 pm  
AFCA Forums > Antique Fan Collectors Association > Post-1950 (Vintage) > Hunter fan problem Top



Beige Theme By: Di @ UltraBB
UltraBB 1.17 Copyright © 2007-2008 Data 1 Systems
Page processed in 2.9275 seconds (96% database + 4% PHP). 28 queries executed.